-
[unable to retrieve full-text content]
به گزارش سایت دلنا با بیوگرافی ملانیا ترامپ همراه شما هستیم …..
ملانیا ترامپ (سابقاً ملانیا کناوس) (انگلیسی: Melania Trump؛ زاده? 26 آوریل 1970) مانکن سابق اسلوونیایی آمریکایی و بانوی اول ایالات متحده آمریکا است. او در 22 ژانویه 2005 با دونالد ترامپ، ابرتاجر املاک و مستغلات آمریکایی و رئیس جمهور آمریکا ازدواج کرد.
او که متولد اسلوونی است، در سال 2001 مقیم دائم آمریکا و در سال 2006 شهروند این کشور شد. او از 20 ژانویه 2017 نقش بانوی اول ایالات متحده آمریکا را بر عهده دارد. او پس از لوییزا ادمز در سال 1825 دومین بانوی اول متولد خارج آمریکا است
ملانیا کناوس در سال 1970 در نوو مستو واقع در جنوب شرقی اسلوونی (در جمهوری فدرال سوسیالیستی یوگسلاوی آن زمان) زاده شد
او یک سال در دانشگاه لیوبلیانا تحصیل کرد و سپس ترک تحصیل کرده در خانههای مد پاریس، فرانسه کار کرد، تا این که در سال 1996 به نیویورک نقل مکان کرد. قرارداد و ویزای او را پائولو زامپولی تاجر ایتالیایی برای وی فراهم کرد. او که با عکاسانی نظیر هلموت نیوتن کار میکرد عکس وی بر صفحه اول مجلاتی چون هارپرز بازار، اوشن درایو, این ستایل ودینگز, نیویورک, اونیو، آلور, ونتی فر (ایتالیا) و ووگ (پس از ازدواج با ترامپ), و جیکیو (بریتانیا) چاپ شده است،
او به شش زبان صربی-کرواتی، انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و اسلونیایی (مادری) صحبت میکند.
ازدواج با ترامپ
ترامپ و ملانیا همدیگر را برای اولین بار در هفته مد نیویورک در سپتامبر 1998 ملاقات کردند. در آن زمان ترامپ اگرچه همسر مارلا میپلز بود ولی از یکدیگر جدا زندگی میکردند. ملانیا پس از مدت کوتاهی، رابطه را قطع کرد اما این دو مجدداً رابطه را آغاز کردند. رابطه ملانی و ترامپ در سال 1999 مورد توجه قرار گرفت و با پخش برنامه تلویزیونی کارآموز پوشش عمومی بیشتری پیدا کرد.
ترامپ و کناوس در سال 2004 نامزد شدند و در سال 2005 در کلیسای اسقفی در پالم بیچ، فلوریدا ازدواج کردند. از مهمانان جشن آنها میتوان به کیتی کوریک، مت لاور، رودی جولیانی، استار جونز، باربارا والترز، ریجیس فیلبین، کلی ریپا، و بیلی جوئل اشاره کرد. هیلاری کلینتون در ازدواج به عنوان مهمان دونالد ترامپ شرکت کرد.
در سپتامبر 2016 روزنامه دیلی میل بریتانیا و یک وبلاگ نویس آمریکایی با انتشار عکسهای عریان از ملانیا مدعی شدند که او در دهه 90 میلادی و پیش از آشنایی با ترامپ به ارائه خدمات جنسی به مشتریان پولدار مشغول بوده است. در عین حال همسر ترامپ این ادعا را رد و درخواست غرامت 150 میلیون دلاری کرد
به گزارش رسانههای چین، تا سال 2006، دکتر « شن ژانگیانگ »، در پایگاه خود در بیمارستان مرکزی « تیانجین » بیشاز 1600 عمل پیوند کبد انجام داده است. بیمارستان تیانجین که بخش پیوند آن را او اداره میکرد، در ابتدا بیمارستانی دولتی با بودجهای قابل توجه بود. بهگفته وبسایتهای چینی، شن با ثبت یک نوع تکنیک جراحی در « پرفیوژن » سریع کبد، تبدیل به « پیشگام در عمل پیوند » شده بود.
تمام توجه رسانههای چینی به عملهای نجاتدهنده او معطوف شده بود و به منابع اندامهای پیوندی او توجه چندانی نمیشد. حرفه پزشکی دکتر شن برروی کوهی از اجساد ساخته شد، اما سئوال واقعی این بود که این اندامها از کجا میآمد.
توضیح رسمی این بود که این اندامها تنها از زندانیان اعدام شده که تعداد آنها تقریباً با تعداد عملهای پیوند برابری میکرد، بهدست آمده است. در شهر تیانجین حدود 40 اعدام در سال انجام میشد، رقمی که از محاسبه جمعیت شهر نسبتبه کل تعداد محکومین به اعداد در چین بهدست آمده است.
اما در بیمارستان مرکزی تیانجین، تعداد پیوندها از نمودار خارج شده است.
بیمارستان تیانجین، ارقام رسمی را بهندرت اعلام میکند، اما این پنهانکاری روشن میسازد که تعداد عملهای پیوند این بیمارستان که یکیاز شلوغترین و تحسینشدهترین بیمارستانهای چین است و سالها از حمایتهای گسترده مقامات برخوردار بوده، از منبع اندامهای پیوندی که از زندانیان اعدامی بهدست میآید، بیشتر است. علاوهبراین، بهنظر میرسد تعداد عملهای پیوند در این بیمارستان خیلی بیشتر از آنچه که ادعا میشود، صورت میگیرد.
« اپک تایمز » در مطالعهای دقیق برروی فعالیتهای این بیمارستان و براساس اسناد عمومی قابل دسترس، شواهدی کافی مبنیبر تعداد واقعی عملهای پیوند در این بیمارستان پیدا کرد که این تعداد به مراتب بیشاز آمار اعلام شده بود. بدین معنی که اکثریت قریب الوقوع اعضای پیوندی در بیمارستان مرکزی تیانجین –و دیگر بیمارستانهای بزرگ در سراسر چین- نه از زندانیان اعدامی بهدست میآید و نه حتی از داوطلبان اهدای عضو. سیستم اهدای عضو داوطلبانه در چین هنوز در مراحل اولیه شکلگیری است.
لاجرم سئوال دیگری در این رابطه مطرح میشود؛ سئوالی که مقامات چین آن را بسیار آزاردهنده میدانند : این اندامها درواقع از کجا آمدهاند؟ آیا منبع مخفی دیگری بهوجود آمده که در سال 2000 ظرفیت پیوند عضو در سراسر چین بهطور ناگهانی افزایش یافته؟ و چرا بیمارستان مرکزی تیانجین بهعنوان سرمشق دیگر بیمارستان قرار گرفته است؟
سالهاست که محققان حقوق بشر اظهار داشتهاند که احتمالاً جمعیت دربند پیروان « فالون گونگ » (یا فالون دافا)، روشی معنوی که در چین مورد آزار و اذیت قرار گرفته، منبع آن است. این اختلافات و دوگانگیهای بسیار در پرونده تیانجین بههمراه انواع شواهد دیگر، ادعای آنها را بیشتر مورد توجه قرار داده است.
نخبگان جامعه پزشکی در پرداختن به این موضوع تا حد زیادی طفره رفتهاند. اما شواهد تصادفی که توضیح دیگری را دررابطهبا سازماندهی قتلعام زندانیان عقیدتی و استفادهاز ابزار پزشکی درجهت کسب سود در پرجمعیتترین کشور جهان تقویت میکند، همچنان روبه افزایش است و این موضوع باعث سرخوردگی پزشکانی میشود که هیچ اقدامی در این خصوص انجام ندادهاند.
در اواخر دهه 1990، زندگی حرفهای شن ژونگیانگ، جراح پیوند کبد، دچار افت بسیار شد : صنعت پیوند عضو در چین پیشرفت چندانی نکرده بود، جراحیهای پیوند مخاطرهآمیز بود و بنابراین افراد نیازمند به عمل پیوند رغبتی به انجام آن نداشتند و همچنین منابع اندامهای پیوندی محدود بود.
در مه 1994، شن، با ترغیب یک کارگر مهاجر 37 ساله که مبتلا به « سیروز کبدی » (یا التهاب شدید کبد) بود، اولین عمل پیوند کبد را در بیمارستان تیانجین انجام داد. در آن زمان، عمل پیوند بهدلیل درصد کم موفقیت آن، رایگان انجام میشد.
سالها بدون پیشرفت قابل ملاحظهای گذشت و در سال 1998 شن از ژاپن جایی که دکترای خود را گرفت، بازگشت. درهنگام بازگشت، او تنها 100 هزار یوان (معادل 15هزار دلار) برای راهاندازی یک بخش کوچک پیوند در بیمارستان مرکزی تیانجین صرف کرد.
در ابتدا، پیشرفت بهکندی صورت میگرفت : تا پایان 1998، واحد پیوند او تنها هفت عمل پیوند کبد انجام داد. این مقدار در سال 1999 به 24 عمل رسید.
در سال 2000، شرایط بهسرعت تغییر کرد و یک منبعی جدید بهطور ناگهانی بهوجود آمد. درطول یک دهه بعد، شن ژونگیانگ تجارت عمل پیوند در چین را راهاندازی کرد.
در تیانجین، تعداد عمل پیوند افزایش یافت : بهگزارش Enorth Netnews، سخنگوی دولت شهری تیانجین، تا سال 2002، 209 عمل پیوند انجام شد و تا پایان 2003 این تعداد به 1000 عمل رسید.
موفقیتهای بیمارستان مرکزی تیانجین در سیستم پیوند عضو چین، شبیه به جهانی کوچک است : عملهای آن مبهم، ارتباطات پشت پرده با شبهنظامیان، تأمین سریع و بدون هیچگونه توضیح اندامهای پیوندی، دریایی از اهدا کنندگان در انتظار و تکنیکهای جراحی سازگار با اهداکنندگان زنده و یا درحال مرگ.
مهمترین لحظه توسعه بیمارستان مرکزی تیانجین که نشانهای آشکار از وجود منبعی بیپایان از عضو پیوندی بود، سرمایهگذاری 130 میلیون یوانی (20 میلیون دلار) دفتر سلامت شهر تیانجین در دسامبر 2003 برای ساخت 17 طبقه (ازجمله زمین و دو طبقه زیرزمین) بهعنوان ساختمان پیوند بود.
بهگزارش Enorth Netnews، مرکز پیوند « اُرینت »، با ظرفیت 500 تختهخواب و مساحت هر طبقه 36 هزار متر مربع، تبدیل به « بزرگترین مرکز پیوند کبد، کلیه، پانکراس، استخوان، پوست، مو، سلولهای بنیادی، قلب، ریه، قرنیه و حلق » شد.
در آن زمان، کل بیمارستان مرکزی تیانجین تبدیل شد به یک اورژانس، یک مرکز درمان سرپائی و یک ساختمان پیوند بزرگ بر روی این دو.
تا سال 2004، درحالیکه ساختمان اُرینت در دست احداث بود، شن بهمنظور تطبیق با تعداد تقاضاهای پیوند، امپراتوری پیوند خود را به پنج شعبه در سراسر تیانجین، « پکن » و استان « شاندونگ » گسترش داد. این گروه در سوابق رسمی خود مدعی شد که بالاترین تعداد پیوند کبد در جهان و بالاترین تعداد پیوند کلیه در چین را به خود اختصاص داده است.
شعبه پکن این بیمارستان در بیمارستان عمومی پلیس مسلح خلق قرار گرفت و شن ژانگیانگ بهعنوان رئیس بخش پیوند آن به خدمت گرفته شد. پلیس مسلح چین شامل یک میلیون نیروی قدرتمند شبه نظامی است.
اگر یک مرکز پیوند در چین بهخاطر بدنامیش انتخاب شود، احتمالاً بیمارستان اُرینت خواهد بود. این مرکز به یک دردسر بزرگ برای مقامات چین، مدافعان آن و روایت رسمی پشت صنعت پیوند چین تبدیل شد.
ادامه دارد…
گزارش تحقیقاتی : بیمارستانی برای آدمکشی (بخش دوم)
زردچوبه ادویه اصلی مورد استفاده در غذاهای هندی، به طور قطع قوی ترین گیاه در کره زمین برای مبارزه و معکوس کردن روند بیماری می باشد. زردچوبه دارای خواص درمانی فراوانی برای سلامتی، پوست و مو می باشد.
زردچوبه درکنار گیاهان محبوب و مشهور دیگر از جمله سیر، دارچین، زنجبیل و جنسینگ از جمله بهترین داروهای گیاهی محسوب می شود. به دلیل نیاز به دما، محیط و شرایط خاص برای رشد این گیاه، در تمام نقاط جهان قابل رشد نیست و بیشتر در کشورهای آسیای جنوب شرقی و هند قابل کشت می باشد. ریشه خشک شده این گیاه به صورت پودر زردرنگ دارای مصارف متعدد دارویی و درمانی می باشد.
زردچوبه دارای ترکیبات خاصی از جمله کورکومینوئید یا کورکومین می باشد. کورکومین موجود در زردچوبه برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت، کلسترول بالا، افسردگی، بیماری های پوستی، چاقی و اضافه وزن و … مفید می باشد.
زردچوبه از گیاهان خانواده زنجبیل و دارای طبع گرم و خشک می باشد.
خواص و فواید زردچوبهدر ادامه به تعدادی از خواص و فواید درمانی مهم زردچوبه اشاره می کنیم، اگرچه خاصیت های زردچوبه تنها به همین تعداد خلاصه نمی شود. با پرشین استار همراه باشید.
داروهای زیادی برای پیشگیری از لخته شدن خون وجود دارد که می توان به آسپرین، دیکلوفناک، ایبوپروفن، ناپروکسن، کلوپیدوگرل، انوکساپارین و … اشاره کرد، اما درمان دارویی همیشه اثربخش نیست زیاد مصرف بیش از حد برخی داروهای شیمیایی با عوارض جانبی مانند خونریزی بیش از حد، سردرد یا تنگی نفس مواجه می شود.
در حالیکه مصرف زردچوبه، اگر به مقدار کم و معمولی استفاده شود، عوارض جانبی خاصی ندارد. کورکومین موجود در زردچوبه برای بیماری ترومبوز عروقی مفید می باشد.
تحقیقات انجام شده نشان می دهد احتمالا زردچوبه به دلیل دارا بودن ماده کورکومین، در رفع علائم افسردگی و اختلالات افسردگی از قبیل اختلال دوقطبی موثر می باشد.
از دیگر خواص کورکومین موجود در زردچوبه، جلوگیری و درمان التهاب بوده و از موثرترین ترکیبات ضدالتهابی در جهان محسوب می شود. قابل ذکر است بیماری هایی مانند سرطان، کولیت، آرتریت، کلسترول بالا و دردهای مزمن ممکن است باعث بروز التهاب در بدن شود.
اثرات ضدالتهابی کورکومین به عنوان درمان احتمالی بیماری آلزایمر مورد مطالعه قرار گرفته و همچنان ادامه دارد.
خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی زردچوبه برای درمان بیماری های پوستی اثر فوق العاده ای دارد. از جمله مزایای زردچوبه برای پوست می توان به بهبود سریع زخم ها، درمان آکنه، درمان سوختگی و کنترل بیماری پسوریازیس اشاره کرد.
بیماران مبتلا به بیماری پسوریازیس، مقداری آب را به آرامی به نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه افزوده و هم بزنید تا مخلوط خمیری شکل به دست بیاید، سپس یک لایه نازک از خمیر را به ضایعات پوستی ناشی از پسوریازیس مالیده و روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب به همان صورت باقی بماند. سپس با آب گرم پوست خود را بشویید.
زردچوبه یک مسکن و کاهش دهنده درد به شمار می رود. مطالعه اثر کورکومین موجود در زردچوبه روی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید نشان داده است که مصرف زردچوبه با تاثیر داروهای آرتروز مانند دیکلوفناک برابری می کند. در حالیکه مصرف داروی دیکلوفناک احتمال ابتلا به پوکی استخوان و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
آزمایشات انجام شده نشان می دهد کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضدسرطانی داشته و قادر به از بین بردن سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آن ها می باشد. زردچوبه به خصوص در درمان سرطان سینه، سرطان روده، سرطان معده و سرطان پوست موثر است.
زردچوبه یکی از بهترین درمان های گیاهی و طبیعی برای بیماری دیابت و کاهش قند خون و کاهش مقاومت نسبت به انسولین به شمار می رود. به طوری که تاثیر کورکومین در فعال سازی AMPK ( که باعث بهبود حساسیت انسولین در دیابت نوع 2 می شود) 400 برابر قدرتمندتر از داروی متفورمین عمل می کند.
زردچوبه همچنین برای کاهش عوارض ناشی از دیابت، از جمله نوروپاتی دیابتی و رتینوپاتی و آسیب دیدن عروق خونی مفید است.
تحقیقات انجام شده روی فواید زردچوبه در کنترل وزن نشان داده که خواص ضدالتهابی زردچوبه عامل موثری در رفع فرایندهای التهابی چاقی بوده و باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
زردچوبه برای درمان بیماری های دستگاه گوارش بسیار مفید است و از آن جا که برخلاف داروهای شیمیایی مرتبط با بیماری های گوارشی و معده ، عوارض جانبی خاصی ندارد، برای رفع مشکلات معده و روده مورد استفاده قرار گرفته و باعث رشد باکتری های مفید روده می شود.
از جمله داروهای رایج که برای تنظیم کلسترول خون تجویز می شود ، استاتین می باشد که مصرف آن در طولانی مدت ممکن است به کلیه و کبد آسیب برساند. مصرف زردچوبه به دلیل دارا بودن ترکیبات کورکومین، باعث کاهش استرس اکسیداتیو و کلسترول بد خون می شود.
زردچوبه می توانند همانند مسکن قوی باعث کاهش درد شود. همچنین مصرف زردچوبه به دلیل خواص ضدالتهابی آن، در سوختگی های شدید باعث کاهش درد و درمان سریع سوختگی می گردد.
کورکومین موجود در زردچوبه برای سلامت قلب و درمان بیماری های قلبی مفید است. زردچوبه با تنظیم فشار خون، جلوگیری از لخته شدن خون و کنترل کلسترول باعث پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری قلبی می شود.
به دلیل فواید درمانی زردچوبه برای بیماری های مزمن مرتبط با سن، از جمله آلزایمر و بیماری های قلبی، از زردچوبه به عنوان گیاه و ادویه ضدپیری یاد می شود.
اگر از ناراحتی های دوران قاعدگی از جمله نفخ، گرفتگی، خونریزی بیش از حد یا نوسانات خلق و خو رنج می برید، زردچوبه به علت خاصیت ضدالتهابی و تسکین دهندگی می تواند در کاهش این علائم بسیار موثر عمل کند.
زردچوبه باعث بهبود عملکرد کبد شده و با تحریک سیستم لنفاوی، میزان سموم موجود در بدن را کاهش می دهد.
فواید زردچوبه برای زیبایی پوست و موزردچوبه از دیرباز برای شفاف کردن پوست، لایه برداری، درمان جوش و جلوگیری از چین و چروک پوست مورد استفاده قرار گرفته است.
برای این کار، 1 قاشق چایخوری زردچوبه، 3 قاشق غذاخوری شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد و چند قطره عسل را با هم خوب مخلوط کنید، سپس یک لایه از آن را به صورت خود مالیده و بگذارید 20 دقیقه بماند. سپس صورت خود را بشویید.
1 قاشق غذاخوری زردچوبه را با 1 قاشق غذاخوری آب و سرکه سیب مخلوط کرده و به صورت خود بمالید. بعد از 15 دقیقه پوست خود را کاملا شسته و خشک کنید. 2 تا 3 بار در هفته از این ماسک لایه بردار استفاده کنید.
مقدار یکسان روغن کرچک و روغن نارگیل را با هم مخلوط کرده و با یک کاسه زردچوبه مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس خمیر را به پاشنه ترک خورده پا مالیده و بعد از 15 دقیقه با آب سرد بشویید.
توصیه می شود قبل از استفاده از زردچوبه روی صورت، ابتدا مقدار کمی از آن را روی پوست دست خود امتحان کرده و به مدت 1 تا 2 شبانه روز منتظر بمانید. زیرا زردچوبه ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک روی پوست شده و لکه های پوستی ایجاد کند.
ترکیبات زردچوبه برای رشد و زیبایی مو بسیار مفید است. از جمله فواید و خواص زردچوبه برای سلامت مو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کورکومینوئید موجود در زردچوبه از ریزش مو جلوگیری می کند، اگرچه این مطلب اثبات نشده اما به هرحال زردچوبه برای موهای شما هیچ ضرری ندارد!
ترکیب روغن زردچوبه و روغن زیتون در درمان شوره سر موثر بوده و باعث حفظ سلامت پوست سر می گردد. برای تهیه این ترکیب مقدار یکسان از این دو روغن را با هم مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف شامپو، روی موهای خود بمالید.
مواد مورد نیاز:
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
آب: 4 فنجان
عسل یا آب لیمو تازه یا زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری
ابتدا آب را جوشانده و زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد از 10 تا 15 دقیقه ، آن را از روی حرارت برداشته و قبل از مصرف عسل ( یا آبلیمو یا زنجبیل) را به آن اضافه کنید.
از شایع ترین عوارض جانبی زردچوبه می توان به واکنش های آلرژیک، بخصوص بعد از استعمال آن روی پوست اشاره کرد که معمولا به صورت خارش خفیف گزارش شده است.
مصرف زردچوبه به مقدار زیاد می تواند باعث بروز مشکلات زیر شود:
-حالت تهوع
-اسهال
-افزایش خطر خونریزی
-افزایش عملکرد کبد
-انقباضات بیش از حد کیسه صفرا
-کاهش فشار خون
-انقباضات رحم در زنان باردار
-افزایش جریان قاعدگی
چه کسانی در مصرف زردچوبه احتیاط کنند؟
افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند، هنگام استفاده از زردچوبه در غذا یا مکمل آن باید احتیاط کنند. زردچوبه ممکن است با داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین، کلوپیدوگرل، وارفارین و داروهای ضد استروئیدی و ضد التهابی تداخل داشته باشد.
-اگر از پودر زردچوبه استفاده می کنید حتما آن را در ظروف در بسته و در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.
-برای استفاده از زردچوبه تازه، باید آن را در یخچال نگهداری کنید، گرمای بیش از حد باعث تجزیه و از بین رفتن روغن و نور خورشید باعث پریدن رنگ زرد آن می شود.
منبع: draxe – healthline – organicfacts – stylecraze
مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در پی درگذشت «سید عباس سیاحی»، پیام تسلیتی صادر کرد.
در این پیام آمده است: خبر درگذشت معلم فرهیخته و پیشکسوت عرصه نویسندگی کتابهای آموزش و پرورش مرحوم سید عباس سیاحی موجب غم و اندوه فراوان برای جامعه فرهنگی کشور شد.
مرحوم سیاحی با نگرشی جالب و نگارشی جذاب خالق آثار ارزندهای چون کتاب «بابا آب داد» بود، که همه ما خواندن و نوشتن را مدیون این استاد بزرگ هستیم.
وی علاوه بر حق استادی بر گردن همه مردم، مایه افتخار و مباهات برای نظام تعلیم و تربیت کشور است و بدون تردید آثار و خدمات ارزشمند این معلم فرهیخته و فرهنگ دوست، در میان نسلهای آینده کشور ماندگار خواهد بود.
مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی به نمایندگی از جامعه بزرگ فرهنگیان کشور غمگنانه فقدان جانسوز این پیشکسوت فرهنگی را به عموم فرهنگیان و فرهنگ دوستان به ویژه خانواده معظم و معزای ایشان، تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند غفّار برای آن مرحوم غفران الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت دارد.